Kundvagn

Leveransinformation

Din madrass levereras till din dörr i ett paket som är 1 x 0,5 x 0,5 meter. Det är inte bara enkelt att välja den perfekta madrassen utan också när den ska levereras.

På grund av stor efterfrågan är vår fria hemleverans till nästa dag inte tillgänglig just nu. Vi erbjuder upp till 72 timmars leverans för order lagda före kl. 12:00 med undantag för några få postnummer.

Om du beställer efter klockan 12:00 kommer din Simba att levereras upp till 96 timmar efter beställning, det vill säga fyra arbetsdagar.

Om du vill beställa en madrass och välja en senare leverans är det inget problem.

Efter din beställning kommer du att få ett e-postmeddelande inom 48 timmar med ett spårningsnummer. Du kan följa leveransen med hjälp av spårningsnumret och genom att registrera dig för UPS MyChoice kan du också välja vilken dag du vill ha din madrass levererad (måndag till fredag).

Om du råkar missa nästa dags leverans är det inga problem – du kommer att få ett UPS-kort om missad leverans i brevlådan som ger dig möjlighet att boka en ny leverans. Oroa dig inte, det kostar inget extra. Du har upp till tre leveransförsök till din dörr.

Frakt måndag till fredag är gratis.

Vi använder UPS för alla våra leveranser - de är pålitliga. Du kan alltid spåra varje leverans och deras leveransteam har bra service.

Leverans sker till din dörr. Om du har en funktionsnedsättning eller särskilda behov, kontakta oss på sovgott@simbasleep.com så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.